16 Ekim 2011 Pazar

Mahinur ile Haftasonu

Gönderen Özge Küçük zaman: 12:07
Hafsonu Gezmesi
   Yeğenim Mahinur ile çok eğlenceli bir hafsonu planı yaptık. Mahinur altı yaşında büyümüş de küçülmüş bir kız. Laf aramızda biraz çok konuşur.  Abla buraya gidelim abla şuraya gidelim diye diye vurduk kendimizi yollara. 

15 Ekim Cumartesi sabahı kahvaltımızı yaptık, cicilerimizi giyindik, yola çıktık. İlk durağımız Kartal Alışveriş Merkezi oldu. Mahinur'un pek sevgili arkadaşı Sıla'nın doğum günü partisi vardı ve biz ona  saatler süren karar aşamasından sonra hediyemizi aldık. Ee bu küçük hanım mağazada gezmeden dışarı çıkar mı? Cevap veriyorum tabi ki çıkmaz. Yemeğimizi yedikden sonra Mahinur'un saçlarını kestirmeye gittik. Süper bir çocuk kuaförü bulduk. Hem Sıla'nın evine de çok yakındı.

Kuaför Magic Park'ta fonda yaş grubuna özel müzikler, çizgi film izlenebilen figürlü televizyonlar, bol bol oyuncak, çocuk dergileri, bulmaca ve hikaye kitapları var. Saç kesimi ve tasarımı konusunu ise bebek ve çocuk ruhundan anlayan deneyimli kuaförler yapıyor. Saç kesimi konusunda 4 yaştan itibaren model tercihi için çocukların fikri alınıyor. Saçlarını kestirdikten sonra partiye katıldık.çok eğlenceli değişik bir bir partiydi bu parti. 
Mad Scıence adlı etkinlik grubunun yaptığı değişik ve çok eğlenceli etkinliklerle harika bir partiydi. Ben bile çok eğlendim. Tabi Mahinur da... 

16 Ekim Pazar
Bugünkü programıza harika bir kahvaltı ile başladık. Özgürlük Parkı'n da Mahişle kahvaltımızı yaptık, oyunlar oynadık, salıncağa bindik çok eğlendik. Sonra düştük yine yollara. Heyecan ile gitmeyi beklediğimiz Su Sirkine nihayet gelmiştik. (Tepe Nautilus AVM karşısı) Denizkızı, dansçılar ve televizyonun ünlü simaları, sevimli karakterler, zarafetleri ile herkesi büyüleyen balerinler, masal dünyasının ünlü kahramanları, akrobatların şaşırtıcı gösterileri ve daha neler neler.  Mahinur ve ben ağzımız açık şekilde izledik gösterileri. 
Bu harika gösteriden sonra yemek molası verdik. Yemeğimizi yedik, biraz da gezdik.  Daha sonra Barış Manço Kültür Merkezi'nde Mahiş'in çok eğlendiği Kaplumbağa ile Tavşan adlı tiyatro oyununu seyrettik.
Eğlenceli ve yorucu bir günün sonunda eve döndük.
Eee etkinlikler bahane Mahiş ile gezmek Şahane...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Büyük Adam Olacağım Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez